RTV Borger-Odoorn vindt nieuw onderdak

woensdag , 2, december 2015

Na een maandenlange zoektocht heeft de lokale omroep van Borger-Odoorn een nieuw onderkomen gevonden. De omroep verkast naar 2e Exloërmond.

De omroep is nu nog in het hart van Borger gevestigd, maar vanwege het centrumplan moeten de vrijwilligers van RTV Borger-Odoorn daar weg. Het pand moet namelijk als tijdelijk onderkomen dienen voor een reisbureau. De gemeente zegde de huur op, maar de omroep had nog geen alternatieve locatie gevonden.

Technische kosten
Wethouder Albert Trip van Borger-Odoorn zegt dat er nu groen licht is. “De omroep kan terecht in de voormalige Steunstee in 2e Exloërmond. Ik ben blij dat we samen een oplossing hebben gevonden.” Borger-Odoorn is bereid om de technische kosten van de verhuizing te betalen. “Verhuizen, dat moeten de vrijwilligers zelf doen, maar het omleggen van kabels nemen wij voor onze rekening.”

De omroep zal medio december verhuizen naar Mondkersheem
Anne de Vriesstraat 39, 9571 AH 2e Exloërmond

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op "toestaan cookies" om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten