Voedselbank Actie

woensdag , 3, december 2014

De Lokale Omroep RTV Borger-Odoorn en de P.K.N. Kerk uit Borger gaan samen weer een inzamelingsactie houden ten behoefte van de voedselbank van Borger.

Zij roepen particulieren en bedrijven uit de gemeente Borger-Odoorn op om houdbare levensmiddelenproducten te doneren in de studio van RTV Borger-Odoorn, Grote Brink 2a te Borger.
Het aanbieden kan gebeuren op: woensdag 10 december tussen 13.00 en 17.00 uur, donderdag 11 december en vrijdag 12 december tussen 09.00 tot 17.00 uur en zaterdag 13 december tussen 10.00 en 17.00 uur. De ontvangen levensmiddelen worden aangeboden aan de Voedselbank in Borger die voor de verdeling zal zorgen. Het doel van de actie is om mensen met een smalle beurs ook op een prettige manier de kerstdagen te kunnen laten vieren. Gedurende de openingstijden wordt er ook live uitgezonden en kunnen de gulle gevers gebruik maken van de mogelijkheid om een verzoekplaatje aan te vragen.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op "toestaan cookies" om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten